No Comment

Pluhur larës për rroba të bardha & të Çelëta. Detergenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

Me teper
Mikrokapsula

Mikrokapsulat me Parfum, janë struktura mikroskopike, të cilat kanë formën e një veze dhe ndodhen në përbërje të detergentëve të Gjeneratës së Re, Deka.

Deka White

Lëng larës për rroba të bardha
Detergjenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

Deka Color

Lëng larës për rroba me ngjyrë
Detergjenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

Deka Black

Lëng larës për rroba të errëta
Detergjenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

No Comment

Pluhur larës për rroba të bardha & të Çelëta.
Detergenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

MË TEPËR »
Deka Albania
Deka Albania

Mikrokapsula

Mikrokapsulat me Parfum, janë struktura mikroskopike, të cilat kanë formën e një veze dhe ndodhen në përbërje të detergentëve të Gjeneratës së Re, Deka.

më tepër
Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër