Rix

Detergenti i lëngshëm për larjen e enëve,
përmban Kolagjen- Hidro Mask

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixGreen Apple

Përmban antibacterial që ju të ndihëni të sigurt. I bën
pjatat tëshkëlqejnë dhe duart të ndihen të buta.

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixMagic Lemon

Detergent i lëngshëm për larjen e enëve që eleminon
edhe yndyrën më të vështirë nga pjatat tuaja.

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixChamomile Harmony

Përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen
lëkurën e duarve. Do të keni duar më të buta edhe pas
shumë përdorimesh.

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixPomegranate Dream

Lan 3 herë me shpejtë! Në këtë mënyrë ju kursen
kohen e larjes dhe paratë tuaja. Bëni ekonomi me Rix!

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixSicilian Orange

Një kombinim i fuqishëm në këtë detergent viskoz që
bën shumë shkumë dhe lan një sasi të madhe enësh.

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

RixVinegar Power

Për një pastërti perfekte. Formulë e avancuar që
pjatat të shkëlqejnë nga pastërtia.

Rix përmban Kolagjen- Hidro Mask, që hidraton dhe ushqen lëkurën e duarve. Në këtë mënyrë, duart tuaja do të duken gjithmonë të buta dhe plot shkëlqim. Rix, enë më të pastërta, duar më të buta

Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër