Prim Deluxe

Lëng për zbutjen e rrobave, i përshtatshëm për
pastrajtimin e rrobave në makinë larëse
automatike. Përmban Mikrokapsula me Parfum


Trajton fibrat tekstile, përmban antibakterial, lehteson hekurosjen, riparon fibrat tekstile, fikson ngjyrat e rrobave, aromatizon me ane te Mikrokapsulave me Parfum.

Floral Mist

Prim Deluxe Floral Mist përmban Mikrokapsula me
Parfum
që shpërthejnë në cdo prekje
dhe clirojnë aromë lulesh! Aroma
e Mikrokapsulave me Parfum, na ndihmon në
relaksimin e shqisave dhe cliron
hormone që largojnë stresin,
Prim Deluxe Floral Mist ju dhuron 4x më shumë freski.

Parfumi në rroba ndihet gjatë gjithë ditës, dhe shtohet pas cdo larje! Prim Deluxe Floral Mist ruan aromën edhe në rrobat e palosura për një kohë relativisht të gjatë.Më tepër

Rose & Lavander

Kujdesuni për jetëgjatësinë e rrobave tuaja, duke
trajtuar fibrat teksile. Prim Deluxe Rose & Lavandere,
mbron dhe riparon fibrat tekstile, duke bërë që
rrobat të mos humbasini elasticitetin e tyre, edhe
pas shumë përdorimesh.Procesi i larjes është intensiv dhe shpesh herë fibrat tekstile mund të dëmtohen nëse trajtohen vetëm me detergent. Përdorimi i Prim Deluxe Rose & Lavandere, pas detergentit rrit jetëgjatësinë e rrobave.Më tepër

Milk Flower

Prim Deluxe Milk Flower shërben si një “balsam”, që i bën
rrobat më të buta, pas cdo larje. I konceptuar edhe
për lëkurat më sensitive, rrobat e trajtuara me Prim
Soft ju bën te ndiheni të përkëdhelur.

Pas trajtimit me detergent, fibrat tekstile tentojnë të shtyhen ndërmjet tyre, deri sa këputen dhe rrobat ashpërsohen. Prim Deluxe Milk Flower e redukton këtë, duke trajtuar fibrat tekstile, dhe rrobat bëhen më të buta Më tepër

Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër