Deka
No Comment

Pluhur larës për rroba të bardha & të Çelëta.
Detergenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

Permban koktejl enzimash- Medley Brilliant 100T, qe eleminojne te gjitha njollat, largojne pushëzimin nga rrobat.

No Comment
Bali Flower

Ndjeni Mikrokapsulat me Parfum që shpërthen,
me freskinë e Bali Flower. Aromë që zgjat, dhe
efekt shtues i parfumit pas cdo larje!

Përmban një koktejl prej 7 enenzimash, të cilat luftojnë cdo njollë dhe elminojnë pushëzimin nga rrobat tuaja, pas vetëm disa larjesh. Deka No Comment, lan edhe në ujë të ftohtë. Më tepër

No Comment
Water Lily

Ndjeni Mikrokapsulat me Parfum që shpërthen,
me freskinë e Water Lily. Aromë që zgjat, dhe
efekt shtues i parfumit pas cdo larje!

I përshtatur me fortësinë e ujit në vendin tonë. Falë formulës së tij të re, eleminon kripërat e ujit gjatë larjes. Mbron masën aktive dhe lavatricen tuaj nga smërci. Më tepër

No Comment
Sensitive

Ndjeni Mikrokapsulat me Parfum që shpërthen,
me freskinë Sensitive. Aromë që zgjat, dhe
efekt shtues i parfumit pas cdo larje!

Formulë për lëkurat e ndjeshme. Jo vetëm vepron mbi rrobat tuaja me një forcë të lartë pastruese, por ruan elasticitetin e fibrave tekstile, duke e bërë rrobën të përshtatshme për t’u veshur nga cdo lëkurë delikate. Më tepër

Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër