Deka Liquid

Familja e detergentëve të lëngshëm, ashtu si
cdo produkt tjetër Deka, është e përshtatur
me fortësinë e ujit
në vendin tonë, me klimën
Shqiptare dhe kulturën tonë të larjes.

Detergentët e lëngshëm, si Deka Color, Deka Black dhe Deka White, janë shumë efektivë për eleminimin e njollave me prejardhje vajore dhe për trajtim paraprak. Permban Mikrokapsula me Parfum

Deka Color

Deka Color pastron në thellësi duke larguar
cdo njollë të vështirë nga rrobat, plus
përmban fiksues ngjyrash, i cili parandalon
zbehjen e ngjyrave dhe ruan shkëlqimin e
rrobave edhe pas shumë përdorimesh.

Deka Color përmban Mikrokapsula me Parfum që shpërthejnë në cdo prekje. Më shumë aromë pas cdo larje! Përdorimi i rregullt i Deka Color shton numrin e Mikrokapsulave në rroba, ndaj clirohet më shumë parfumMë tepër

Deka Black

Deka Black ka përbërës, të cilët veprojnë si
një magnet dhe mbledhin molekulat e zeza që mund të
shkëputen gjatë procesit të larjes, duke mos
lënë asnjë molekulë të humbasë. Në këtë mënyrë,
parandalohet transferimi i ngjyrave në rroba

Deka Black i bën të zezat të ruajnë shkëlqimin edhe pas shumë përdorimesh.Deka Black përmban Mikrokapsula me Parfum që shpërthejnë aromë lulesh.Eleminon të gjitha njollat e vështira nga rrobat Më tepër

Deka White

Deka White është një formulë delikate që pastron
në thellësi rrobat e bardha e të celëta, duke mbrojtur
njëkohësisht fibrat teksile nga deformimet e mundshme.
Deka White dhuron bardhësi absolute

Deka White i bën të bardhat të shkëlqejnë edhe pas shumë përdorimesh.Përmban Mikrokapsula me Parfum që shpërthejnë në cdo prekje ,më shumë aromë pas cdo larje! Përdorimi i rregullt shton numrin e Mikrokapsulave në rroba dhe clirohet më shumë parfum Më tepër

Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër