Deka
No Comment

Pluhur larës për rroba të bardha & të Çelëta.
Detergenti përmban Mikrokapsula me Parfum.

Më tepër

Deka Liquid

Familja e detergentëve të lëngshëm, ashtu si
cdo produkt tjetër Deka, është e përshtatur
me fortësinë e ujit
në vendin tonë, me klimën
Shqiptare dhe kulturën tonë të larjes.

Më tepër

Prim Deluxe

Lëng për zbutjen e rrobave, i përshtatshëm për
pastrajtimin e rrobave në makinë larëse
automatike. Përmban Mikrokapsula me Parfum

Më tepër

Rix

Detergenti i lëngshëm për larjen e enëve,
përmban Kolagjen- Hidro Mask

Më tepër
Deka Albania

Aktivitete

Deka Albania

Informohuni me të rejat më të fundit rreth aktiviteteve që stafi ynë realizon me dashuri dhe përkujdesje! DEKA gjen gjithmonë mënyra per t’ju argëtuar, por edhe për t’ju shpërblyer me oferta speciale !

më tepër
Deka Albania

Këshilla

Deka Albania

Mirësevini në komunitetin Deka! Kjo është rutina e përjavshme e amvisave; Si të kujdesemi shumë, duke shpenzuar pak.

më tepër
Deka Albania

Njoftime

Deka Albania

Kompania Deka jo vetëm mbart histori dhe traditë në fushën e detergentëve, por vjen gjithmonë me ide innovative për ta bërë procesin e pastrimit të rrobave, e të shtëpisë më të lehtë dhe argëtues.

më tepër