Warning: Undefined variable $string in /mnt/BLOCKSTORAGE/home/541247.cloudwaysapps.com/zhnqjrdxct/public_html/wp-content/themes/deka/functions.php on line 16

Aktivitete


Argëtim dhe dhurata pafund nga DEKA

Deka është gjithmonë me oferta speciale dhe lojëra pafund! Plot argëtim në çdo cep të Shqipërisë Tiranë, Elbasan, Durrës, Vlorë, Pogradec, Korcë, Shkodër, Fier lojra për të gjitha moshat: Pistoleta me ujë që lan njollën në pjata Imazhi i Rix-it i zmadhuar në gjashtë ngjyra, në të cilin janë vendosur pjata të papastra. Personat, të [...]